Kam te nesejo krila?

STA Travel Cafe

Sezona predprazničnih večerov je pred vrati! Pridi se pogret z vročo čokolado ali kuhanim vinom. Vsem ljubiteljem hmeljevih napojev pa je na voljo preko 30 vrst piva z vseh koncev sveta. 

Dogajanje v kavarni si popestrimo s potopisnimi predavanji in delavnici, za dobro vzdušje pa skrbi tudi naša ekipa, ki tudi v zimskem času streže na naši super terasi.

Sledi nam na naši Facebook strani >>

Delovni čas

  • Ponedeljek-četrtek: 08:00-00:00
  • Petek: 08:00-01:00
  • Sobota: 08:00-00:00
  • Nedelja, prazniki: zaprto 

Naslov

Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

Potopisna predavanja v STA Travel Cafe

Potopisna predavanja so vsako drugo sredo v mesecu, ob 19. uri, v STA Travel Cafe-ju. Če bi radi predstavili svoje popotovanje prijateljem in malo širšemu občinstvu, pišite na potopisi@stapotovanja.com
 

Termin

Tema oz. Destinacija

Ime 

 6. 12. 2017 ob 19:00

V meni je Kalifornija (20 dnevno potepanje dveh kotalkaric)

 Barbara Volk

20. 12. 2017 ob 19:00 Potep po milijonskih kitajskih mestih 

Vesna Turk

24. 1. 2018 ob 19:00 Palestina

Ana Tasič


Poglej si tudi seznam predstavitev izkušenj z delom v tujini in možnosti, ki so ti na voljo!

TripAdvisor

Fotografska razstava: 

Fotograf Miha Godec nam z razstavo predstavlja svojo avanturo po Panami in Kostariki, ki sta ju s punco obiskala letošnjo pomlad. Približal nam bo, kako izgleda odročno življenje Indijancev Guna Yala, ki prebivajo na rajskih otokih otočja San Blas v Karibih. Velik del potovanja je bilo tudi backpackarsko raziskovanje Paname in Kostarike ter iskanje valov na pacifiški strani.

Arhipelago San Blas sestavlja 365 otočkov, med katerimi je 50 poseljenih. Pleme Guna Yala ima zanimivo zgodovino in je razvita avtohtona skupina, ki ima avtonomijo znotraj Paname. Otoki so pravi raj na zemlji, vendar pa znanstveniki pravijo, da naj bi, zaradi dvigovanja morja in nizke lege, otoki San Blas, na katerih prebiva okoli 30.000 ljudi, že v naslednjih generacijah popolnoma izginili.

Poleg življenja z Indijanci na sanjskih karibskih otokih, potapljanja z želvami med koralnimi grebeni in lovljenja rib in jastogov s harpuno, spanje v kolibah na plaži, je bilo potovanje tudi srfarsko obarvano. V iskanju osamljenih valov sta backpackala po pacifiški obali Paname, severno vse do odročne hippy vasice Pavones sredi džungle v Kostariki.


O avtorju fotografij:

Miha Godec (SI) //godec-photography.com/ je leta 2014 diplomiral na Akademiji umetnosti Univerze v Novi Gorici (UNG AU) in začel svojo profesionalno pot kot fotograf. Tekom študija je izpopolnjeval svoje znanje na portugalski šoli ESAD. Za seboj ima že nekaj skupinskih insamostojnih fotografskih razstav, aktiven je v vlogi učitelja fotografije in dela tudi na komercialnem področju fotografije. Umetniško pot nadaljuje na magistrskem študiju na UNG AU z raziskovanjem novih medijev, in sicer 360 fotografijo in VR v povezavi z umetnostjo, znanostjo in ekologijo.


Najem STA Travel Cafeja za privatno zabavo

 V STA Travel cafe lahko organiziraš privatne zabave za različne priložnosti ... 

STA Travel cafe, cyber kavarna in mini galerija z mednarodnim pridihom v središču Ljubljane za svetovne popotnike in lokalne avanturiste, je lahko odlična lokacija za praznovanje novoletne zabave, tvojega rojstega dneva, uspešno opravljenega zagovora diplomske naloge, obletnice mature ali pa česa drugega. Zabava je lahko odprtega ali zaprtega tipa, več informacij pa dobiš na cafe@stapotovanja.com

STA Travel Cafe vabi k sodelovanju glasbenike in druge umetnike

Predstavi se na enem izmed kulturno-umetniških večerov v STA Travel Cefeju!

V STA Travel Cafeju pripravljamo program večernih kulturno-umetniških dogodkov, sestavljenih iz različnih koncertov, literarnih in potopisnih večerov, kantavtorskih nastopov itd. bolj ali manj uveljavljenih ustvarjalcev. Več informacij dobite na e-naslovu marketing@stapotovanja.com.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb