All we do is travel

8. Maj 2018

STA potovanja

Odpotuj v Los Angeles – brezplačno!

Vsak popotnik je zbiratelj novih zgodb, zato naj te tvoja pot popelje v mesto zvezd, Los Angeles, v katerem te čaka nešteto novih doživetij. Ležerno poležavanje na soncu na slavnih plažah, kulturno udejstvovanje v osupljivih muzejih, nakupovanje na najbolj modnih avenijah in velika možnost, da spoznaš prave filmske zvezde so le nekatere izmed njih. Smo te že prepričali?

 

Sodeluj v naši nagradni igri z British Airways ter se poteguj za brezplačni letalski karti do Los Angelesa! Zakaj ne bi bil ravno ti srečni nagrajenec, ki se bo že kmalu vkrcal na letalo in poletel čez lužo?

 

              

 

 
Če si sodeloval v prvi fazi našega izziva, nagradnem kvizu, si z eno nogo že na letalu proti mestu blišča in zabave. Sedaj te vabimo, da sodeluješ še v drugem, odločilnem delu nagradnega natečaja - te zanima, kako?

 Pokaži svojo ustvarjalnost in izberi eno izmed treh možnosti:
 
1. Pripravi kratek video, kako v pičlih 2 minutah spakiraš vse, kar potrebuješ za svojo pustolovščino v Los Angelesu. Video prevrti naprej (fast forward), da bo dolg približno 30 sekund (ali največ eno minuto).

2. Z nami deli enega izmed svojih popotniških vlogov.  

3. Pokaži nam adrenalinsko doživetje s svojega potovanja, ki si ga ovekovečil z video posnetkom.
 
Izbrani video posnetek deli na naši Facebook strani do 18. maja 2018 – in prej, kot ga boš objavil, več všečkov lahko zbereš!

 
Deset video posnetkov, ki bodo prejeli največ všečkov, bo skrbno pregledala komisija, ki jo sestavljajo Sašo Šketa, slovenski bloger, in dva izkušena popotnika, zaposlena v agenciji STA potovanja.
 
Na kaj bo komisija še posebej pozorna?
Video naj bo kreativen in naj odraža pozitivno popotniško razpoloženje. Imej v mislih, da izvirnost ničemur ne škodi. ;) Video naj bo tak, da bo v vsakem prebudil željo po tem, da takoj poišče svoj potni list, nahrbtnik napolni z najnujnejšim in se poda na raziskovanje sveta! :)
 
 
Zagrabi priložnost in sprejmi izziv. Veselimo se tvojega izvirnega, sproščenega in s popotniškim duhom obarvanega video posnetka!
 
Sodeluj
 
Pravila in pogoji nagradne igre

Hočem še!

Prijavi se na STA novice in v nabiralnik dvakrat mesečno prejmi zanimive zgodbe in noro ugodne cene letalskih kart.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb