All we do is travel

7. August 2017

New York: zakaj je bolje, če ga prehodiš, kot da greš s podzemno?

Brez dvoma ima newyorška podzemna železnica svoj čar in vsekakor predlagamo, da se popelješ kakšno postajo ali dve, razmisli pa tudi, ali se lahko sprehodiš med različnimi znamenitostmi in tako popestriš sedeči način življenja.

23. July 2017

Izogni se gneči na letališču!

Potovanja so super in letališča so za nekatere od nas vznemirljiva mesta, od koder potujemo na najboljše pustolovščine. A tudi letališča imajo slabe strani … gnečo, premalo sedežev, zasedena stranišča, dolgo čakanje na naslednji let, slab ali sploh nikakršen wi-fi, pomanjkanje električnih vtičnic. In potem na letališču izveš, da je tvoj let odpovedan in imaš naslednjega čez nekaj ur. Pred tem pa si imel dolgo pot čez lužo in se domov vračaš iz Münchna. Če imaš srečo, lahko vstopiš v letališki salon, se udobno namestiš in počakaš. :)

20. July 2017

Kam se potuje avgusta?

Se tudi tebi zdi avgust tak zlat, sončen mesec? Poletje je še vedno tu, počitnice in dopusti pa tudi. Vsi še lovimo poletje in potovanja so temu primerna – uživaška, sproščena, sončna. V tokratne predloge smo vključili tudi Slovenijo in njeno bogato avgustovsko festivalsko ponudbo. V vsakem primeru pa velja: kjerkoli že boš, uživaj!

10. July 2017

Kako se odpraviti na potovanje s štirinožnim prijateljem?

Hišni ljubljenčki so prisrčni zabavljači, najbolj potrpežljivi družabniki, naši prijatelji in pravi družinski člani. Razumljivo je, da si marsikdo dopusta brez njih ne more predstavljati. Da pa bo dopust res dopust in ne le dodaten vir stresa, smo zbrali nekaj nasvetov, kako se odpraviti na pot.

20. June 2017

Kako preživeti in uživati v Indiji?

Ne, ni dežele, kot je Indija. Vsi poznamo čarobne, pisane podobe, ki kar vabijo k obisku, in romantične slike začimbnih tržnic, pisanih preprog in prečudovite narave so vgravirane v naš domišljijski svet. Indija bo po eni strani presegla tvoja pričakovanja, hkrati pa se pripravi na kakšno presenečenje – da ne bo negativno, smo zbrali nekaj nasvetov.

18. May 2017

Kaj moraš spakirati v paket prve pomoči za potovanja po Afriki

Pametni popotniki imajo na potovanjih vedno vsaj osnovno prvo pomoč; če se odločiš za raziskovanje bolj odročnih krajev, kot je na primer vzhodna Afrika, pa je ta zagotovo obvezna. Kaj vse je pametno vzeti s seboj, če se odpraviš na organizirano ali samostojno potovanje po osrčju Afrike?
Kategorije
Anketa
Kako pogosto na potovanju uporabljaš telefon?

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb