All we do is travel

3. August 2017

Insta natečaj: Best summer ever

Na Instagramu objavi vsaj eno fotko s tvojega delovnega poletnega programa v ZDA in sodeluj v nagradnem natečaju. Fotko opremi z našim tagom, dodaj #stapotovanja #allwedoistravel in #ccusa.

3. August 2017

V hribe ali na morje?

Kaj pa, če bi letos šli v hribe namesto na morje? Tam je manj gneče, manj glasnih turistov in predvsem svež zrak. Hribi imajo tudi druge prednosti, predvsem pa se tam lahko aktivno spočiješ, se nadihaš in si prevetriš glavo. Zbrali smo 8 najbolj slikovitih gorskih destinacij, kamor se lahko odpraviš že ta avgust (in tudi september in oktober).

27. July 2017

11 neodkritih počitniških destinacij

Čeprav pravimo, da potovanja razširjajo naša obzorja, pri izbiri svojih počitniških destinacij še vedno najpogosteje odpotujemo na najbolj znane kraje. Ker so manj prepoznavni kraji vseeno vredni obiska, smo jih izbrali nekaj, ki si jih oglej, še preden jih odkrijejo množice turistov.

25. July 2017

Jackson vs. Slovenija

V začetku junija je na poletno delo v ZDA odšla letošnja generacija naših "Američanov" - študentov, ki so se odločili za sodelovanje v programu Work Experience CCUSA. Program mednarodnim študentom omogoča spoznavanje Združenih držav Amerike na svoboden, avanturističen način in z najmanjšimi možnimi stroški. Omogoča največ štirimesečno delo na številnih lokacijah po ZDA, potem pa imajo vsi udeleženci še en mesec, ko si lahko privoščijo pravi ameriški "road trip". Tadejev prvi zapis je govoril o tem, kako je potoval in o prvih dneh v Jacksonu, sedaj pa je že začel z delom in tokrat se je lotil opisa razlik med njegovim začasnim prebivališčem in domovino - Slovenijo. Zanimivo branje in zagotovo bodo taki tudi naslednji zapisi!

23. July 2017

Izogni se gneči na letališču!

Potovanja so super in letališča so za nekatere od nas vznemirljiva mesta, od koder potujemo na najboljše pustolovščine. A tudi letališča imajo slabe strani … gnečo, premalo sedežev, zasedena stranišča, dolgo čakanje na naslednji let, slab ali sploh nikakršen wi-fi, pomanjkanje električnih vtičnic. In potem na letališču izveš, da je tvoj let odpovedan in imaš naslednjega čez nekaj ur. Pred tem pa si imel dolgo pot čez lužo in se domov vračaš iz Münchna. Če imaš srečo, lahko vstopiš v letališki salon, se udobno namestiš in počakaš. :)

20. July 2017

Kam se potuje avgusta?

Se tudi tebi zdi avgust tak zlat, sončen mesec? Poletje je še vedno tu, počitnice in dopusti pa tudi. Vsi še lovimo poletje in potovanja so temu primerna – uživaška, sproščena, sončna. V tokratne predloge smo vključili tudi Slovenijo in njeno bogato avgustovsko festivalsko ponudbo. V vsakem primeru pa velja: kjerkoli že boš, uživaj!
Kategorije
Anketa
Kako pogosto na potovanju uporabljaš telefon?

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb