Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Najem avtomobila na Portugalskem

Dodan: 07.02.12 @17:22:19

rg

Gost
Zdravo!

Imam vprašanje za tiste, ki že imate izkušnje glede najema avtomobila na Portugalskem. Torej, katere agencije so vredu, na kaj je treba paziti in kakšne so cene?

Hvala za odgovor!

 

LP

0     0

rg

Gost
Hmm, sem očitno malo zgrešil mesto, kamor bi moral temo dodati! upam, da mi boste tudi tukaj lahko pomagali

0     0

Elvis

Gost
Preveri Europcar.

0     0

arda

Registriran uporabnik
interrent.com

0     0

gxh

Gost
Guerin.com

 

0     0

rg

Gost
Hvala za odgovor!

Kako pa je glede zavarovanja in plačila? Na kaj je treba pazit?

Lp

0     0

rg

Gost
In brez kreditne kartice verjetno nikjer ne gre, kajne?

0     0

pt

Gost
ne, kreditna je pogoj in večinoma 23 let. pa še takrat te smatrajo za mlajšega voznika in moreš doplačat še neko obvezno zavarovanje.

0     0

biba

Gost
Poglej Interrent, imajo daleč najcenejšo ponudbo. Js nisem mela z njimi nobenih problemov. Kreditno kartico pa mislim, da rabiš povsod ja.

 

Lp

0     0

rg

Gost
Hvala vsem za odgovore!

Glede na to, da nimam kreditne kartice, se bo treba znajti z javnim prevozom. Tudi tako bo šlo!

lp

0     0

Mike

Gost
Kreditno kartico potrebuješ povsod, saj pri prevzemu vozila rent a car agencija naredi depozit na kreditni kartici. Ponavadi je ta depozit za manjši avto okrog 500€.

Če rabiš poceni avto na portugalskem pobrskaj malo po googlu, drugače pa si poglej ponudbe na www.autoeurope.com , www.izzirent.si in ostalih podobnih rent a car posrednikih.

0     0

matt

Gost
sam sem poleti letel do Fara in najel avto kar pri AVIS-u na letališču, avto pa čez 5 dni vrnil v Albufeiri, pa je cenovno morda malo dražje (govorim o 50€, ne več!!!), je pa AVIS preverjena agencija in sem veliko bolj zadovoljen kot s ponudbo na internetu, kjer se cene smešno nizke, so pa razno razne komplikacije, saj sta mi 2 agencije, pri katerih sem imel rezerviran avto in položeno 10% pologa, odpovedali 2 dni pred prihodom, denarja pa ne vrnili... skratka predlagam preverjene RENT-A CAR poslovalnice..

0     0

whoknows

Gost
matt ..., in kolk si plačal?

 

 

0     0

matt

Gost
cca. 250€, za ford Ka, ki je seveda s klimo in nov avto, tako da je za naju z ženo bil idealen, da sva videla kaj sva hotela.. sicer je majhen, ampak za dva je pa več kot dovolj...

lp

0     0

rg

Gost
Zdravo!

Kako pa je bilo s pologom, zavarovanjem ipd.? Si AVIS že prej rezerviral, ali kar na letališču?

lp

0     0

matt

Gost
glede na to, da so mi zadnji trenutek odpovedali (že predhodno rezerviran avto in polog 10% preko spleta), mi ni preostalo drugega kot, da avto najamem na letališču. Vse je bilo na "blef", ampak se je dobro izšlo, tako da preko nategunov na netu in neke lokalne poslovalnice rent-a-car, nikoli več ne rezerviram avto. Pologa ni bilo, ker sem avto najel na letališču, tako da je z zavarovanjem cena prišla okrog cca 250€ za 5 dni, kar je ok cena, poleg tega pa avto nisem vrnil na letališče v Faro, ampak v Albufeiro, kjer sem ostal še par dni in tam res ne rabiš avta. To pa tudi stane malo več zaradi druge lokacije vračila avta....

0     0

rg

Gost
Zdravo!

Hvala za info! Jaz poleg Avisa preverjam še Interrent in Izzirent. Obe sta cenovno kar ugodni.

0     0

princ

Gost
Odsverujem Izzirent. Na Siciliji smo imeli pri najemu kar precej problemov z depozitom (na kreditni kartici, drugače sploh ni bil mogoče). Niso hoteli odblokirati denarja, potem smo na veliko težili in rečeno nam je bilo, da je denar na EC prost, pa ni bilo tako. Na posredovanje nas je večina uspela, eni kolegici pa denarja 250 € niso nikoli vrnili.

Letos sem za poleti (Tenerife) rezervirala rent a car pri AutoReisen. Priporočili so mi jih kolegi, ki so bili s poslovanjem zelo zadovoljni. Ni potrebno plačati nobenega avansa.

LP

0     0

Nik

Gost
Eno neumesno uprašanje S sošolci s epoleti odpravljamo na portugalsko. zanima nas iz kje bi se dalo dobiti najcenejšo letalsko karto in kakšne so cene hostlov v lizboni? Hvala!

0     0

rg

Gost
Hvala za info! Bom preveril še to agencijo.

Kar se pa tiče letalskih kart za Lizbono, pa grem jaz z Easyjetom iz Benetk. Sicer sem karte rezerviral že konec januarja in me je za dve povratni karti prišlo 210€.

0     0

Aurora

Gost
Jaz sem bila z izzirent.si zelo zadovoljna. Depozit na kreditni kartici pa ti rezervirajo tudi ostali, neglede na to ali naredis rezervacijo preko autoeurope.com, izzirent.si,...

Rent a car brokerji oz. posredniki imajo ponavadi dosti nižje cene, kot direktno avis, hertz,... Na koncu pa dobiš avto lahko pri enem in istem, saj vsi posredniki delajo ponavadi z več firmami...

0     0

rg

Gost
In koliko depozita so ti rezervirali?

Ker nekateri rezervirajo kar veliko cifro.

0     0

Lucy Sky

Registriran uporabnikTurist

Letalske karte iz Benetk v Porto dobiš že od 60 € naprej povratno pri Volotei (vsaj pred nekaj tedni je bilo še tako), jaz sem malo dolašala z rezervacijo in sem nato plačala 110 € za povratno.

0     0

Matija

Gost
Pozdravljeni!

Kanček je stara tema, za to bi bil vesel kakšnega updatea kar se tiče najema avtomobila na Portugalskem. S punco bi šla za 14 dni v septembru, pa me zanima kako je z najemom, ker slišim ogromno groznih zgodb o dvojnem plačevanju zavarovanj itd. Imate kakšno preverjeno spletno stran kjer naročate in kakšne imate izkušnje.

HVala lepa že vnaprej.

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb