Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

ENOSMERNA KARTA BRAZILIJA ?

Dodan: 03.11.17 @12:38:51

Br

Gost
Nameravam kupit enosmerno do Brazilije, ampak berem, da te ne spustijo na letalo brez povratne. V Br nameravam ostati max 2 tedna, potem pa v Argentino za dober teden, od koder bi  letel domov. Zadostuje, da jim pokažem letalsko karto Buenos Aires- Evropa? Hvala!

0     0

moja izkušnja

Gost
Jst se ne bi igral s tem, ampak bi kupil karto za "izhod" iz Brazilije. Sem imel podoben primer na Filipinih. Imel vstopno karto na Filipine (iz HKG), ter povratno iz HKG v Evropo, pa me niso spustil, tako da sem moral na hitro (na letališču) še kupit karto "za ven" iz Filipinov. 

0     0

jaka

Gost
V takem primeru lahko zahtevajo kavicjo za poplacilo stroskov v primeru potrebe po deportaciji. Kavcija je znasala 1000 USD v eni izmed drzav, za brazilijo pa si sam poisci tocne podatke.

0     0

Ptic

Gost
Poklici letalskega prevoznika kjer si kupil karto, oni biti morali znati povedat. Ponavadi te ne spustijo na letalo ce nimas povratne karte ali pa cesar drugega (bus, vlak, letalto) ki dokazuje da bos zapustil drzavo.

0     0

danny

Gost
Če že imaš karto BA-Evropa oz. katerokoli drugo karto, ki nakazuje, da si ne misliš tam ustvariti harema, potem ni problema.

0     0

bind

Gost
Pozdravljen,

Jaz sem šla dva meseca nazaj v Brazilijo z enosmerno in ni bilo problema. Iz Benetk z Tap Portugalom. Na chek in-u niso zahtevali nič. V Braziliji pa sploh ne. (Sem pa imela eno fake karto za vsak slučaj).

LP

0     0

Ptic

Gost
Bind, si ziher? Mogoce niso bili dovolj pozorni? Ko gres preko brazilske meje te cariniki ne vprasajo to vem. Ampak ta odgovornost ponavadi pade na letalske druzbe, ki morajo to kontrolirat pred vkrcanjem na letalo. Kolikor jaz vem so pri meni vedno preverjali, mislim saj imajo podatke ze vse v sistemu.

0     0

bind

Gost
Ja sigurno, V Benetkah na check in-u je samo rekla, da v Lizboni ne bova dobila prtljage ven, ker je čekirana do Salvadorja in to je bilo to. Do sedaj, pa veliko potujeva in to vedno z enosmernimi, naju še nikjer niso nikoli vprašali za povratno karto. Mogoče je sreča, vendar mislim, da, če malo prebiraš forume, večkrat ne vprašajo, kot pa da vprašajo. Še najbolj blizu temu sva prišla na Condorju - let iz Frankfurta v Vegas, a tudi tam je bila taka gužva, da so naju potem kar spustili naprej. To so najine izkušnje, lahko pa se zgodi, seveda. Za Brazilijo večina kupi bus karto iz Iguassu slapov (Brazilska stran) na Argentinsko stran - to zadostuje, če jim pokažeš in ni draga. ( če te skrbi, saj je mene tudi, vsakič znova me skrbi). LP

0     0

bind

Gost
Pa še to, glede na to, da imaš karto iz BA  do Europe, mislim, da bi to moralo zadostovati.

LP.

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb