Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Iberia ali Air Canada

Dodan: 27.01.18 @20:48:33

Vida

Gost
Zdravo.

Z fantom se odpravljava v septembru na Kubo in me zanima katero letalsko družbo priporočate (nimam nobene izkušnje z nobeno od teh družb) Iberia ali Air Canada, cena je podobna in tudi letališče. Zanima me vaše mnenje. Hvala

0     0

Lektis

Gost
Verjetno bosta šla S fantom, mar ne...smile

0     0

Vida

Gost
Seveda,hvala za popravek ☺️

0     0

Avaya

Gost
Kompliciraš popolnoma brez potrebe! Oboji so Ok, vzamita tisto, ki ima nižjo ceno, čas in energijo pa raje kot za razmišljanje o malenkostih porabi za načrtovanje potovanja.

0     0

s

Gost
strinjam,da je to kompliciranje, izberi druzbo kjer potuješ krajši čas... energijo pa usmeri v učenje španščine, če je še ne obvladaš. Ker ti bo tam zelo prav prišla.

0     0

Nika

Gost
Zdravo, 

jaz bi izbrala Iberio, sem letela ze z obemi. Pri Air Canada bodi pozorna kdo izvaja let, jaz namrec nisem bila in sem nazaj letela z Air Canada Rouge linijo, kjer nimas ekrana za gledat filme. Si mores prenest aplikacijo na telefon/tablico ce hoces gledat Ni konec sveta ma pase kaj pogledat. Tudi hrana mi je bila boljsa na Iberiji. Na Air Canada sicer verjetno dobis vstopni kuponcek za Kubo ampak komaj na zadnjem letalu, ce prestopas, torej si mores vizo zrihtat prej. Jaz se imam en prazen kuponcek in ga prodam po nizji ceni. Ce se nimas napisi prosim tvoj email pa te kontaktiram. Srecno pot, Kuba je super. 

0     0

Guajiro

Gost
Domnevam, da se leti iz VCE (očitno ima AC tudi letos poleti lete iz VCE v Toronto). Z Iberio že dolgo dolgo nisem šel (nekaj let sploh niso leteli na Kubo), sicer imam pa z njimi čisto dobre izkušnje (predvsem glede točnosti), čeprav sem nekje prebral, da so sedeže v avionih obupno zbasali skupaj (ampak to trenutno počnejo vsi). AC res leti v verziji "Rouge", ki je bolj basic, ampak mislim, da to ni bistveno (sem pač tiste sorte, ki misli, da je na avionu najbolje izkoriščen čas, ki ga prespi&scaron. Glede kartice ("tarjete") se velja res prej pozanimati, če je vključena v ceno (dobiš jo na letu v Havano), da ni nepotrebnih dodatnih stroškov. Ne vem pa, kako je trenutno z voznim redom povratka: z Iberio ni problema, pri AC pa se lahko zgodi, da imaš iz Havane let zelo zgodaj zjutraj, potem pa v Torontu praktično cel dan na razpolago - zgubiš en dan na Kubi, si pa lahko pogledaš Toronto. Tudi to je lahko zanimivo. Skratka to je treba premisliti, pa seveda primerjati cene (pa za vsak slučaj pogledati še Air France/KLM in Condor, oz. če sta pripravljena iti iz Milana Blue Panorama in Neos, zdaj pa tudi neizbežni Turkish, celo z zvezo iz LJU - ampak se mi zdi, da se pri njih vse precej zavleče, sploh pri povratku, ker ketijo čez Caracas).

0     0

Rade

Registriran uporabnikPopotnik

Definitivno Air Canada,malo dlje ampak se splača.

0     0

Rade

Registriran uporabnikPopotnik

Poglej še pri Air France,morda so malo dražji,jaz sem z njimi letel parkrat(ZDA,Dominikanska republika,Mexico),vrhunski avioni,iz Benetk imaš let preko Pariza,lahko pa se kdaj zgodi,da je iz Lubljane cenejši.

0     0

Guajiro

Gost
Ne računaj na zvezo iz Lj z Air France, ker ponavadi iz Lj letita tako Adria kot AFR (včasih s pol ure zamika) enkrat zgodaj popoldne, torej prepozno, da bi ujel čezatlantske lete, pa iz Pariza prezgodaj, da bi ga ujel na povratku. Torej moraš v Parizu prespati, tu pa se sanje o poceni prevozu končajo (čeprav AFR ponuja karto iz Lj). Torej ostanejo Benetke, dobro pa je še pogledati, kako je s povezavo iz Zagreba, tam pa so se zadnje čase kar popravili, kar se povezav (in cen!) tiče.

0     0

i

Gost
Iberia na evropskih letih ne nudi ničesar: ni pijače, ni hrane, sedeži neudobni. Prekooceanski let pa je ok - zelo dober izbor evropskih filmovb

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb