Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

ZDA rent-a-car

Dodan: 04.03.18 @16:43:51

Ogi

Gost
Astras, torej ti ljudem predlagaš, da avto najprej poceni rezervirajo preko posrednika, in potem na šalterju od rentacara še drago doplačajo dodatna zavarovanja, zato da bi se izognili posredniškemu nategu? Ja bravo, to je pa res nasvet, vreden oskarja!

Poleg tega smo priča še enemu paradoksu: nekdo, ki sam priznava, da škodnega primera sploh še ni imel, torej sistema delovanja posrednika sploh ne pozna v celoti, drugega ki je sistem izkusil in bil pri tem pošteno nategnjen, obtožuje nabijanja, hkrati pa sploh ne dojame, da je največji nabijač ravno on sam... Pa menda ja ne misliš, da so ljudje neumni, da bodo verjeli takšnim gumpcem?

0     1

astras

Registriran uporabnikRaziskovalec

 

aha, bravo model.. me zanima kolkrat si rental avto v zda, da si si pridobil vsa ta znanja.. 1x? si bil ze sploh tam? umiri se malo z izjavami...

0     0

xx

Gost
dokler se ne javi en ki je imel pri biligerju škoden primer in so pozitvno uredili je vse tole mu point

0     0

Ptic

Gost
Jaz sem enkrat vzel pri Enterprise v Hjustonu. ko sem vzel avto sem videl majhno razpoko na vetrobranskem oknu vendar nisem tega omenil. Ko sem oddal avto na lateliscu so to opazili ampak niso nic komplicirali in me kasirali. Sem pac rekel da je avto ze bil v takem stanju. Drugace brez zapletov vzel sem direkt tam brez da bi rezerviral preden sem sel gor. Placal sem 180 USD za dva dni in pol - z zavarovanjem ce se ne motim.

0     0

astras

Registriran uporabnikRaziskovalec

pa saj v zda sploh ne komplicirajo, ta model je mel pac ocitno slabo izkusnjo v eu, zdaj pa nabija nekaj v tej temi.. prav tako ne poznamo obeh plati zgodbe ampak samo njegovo... ce se mu je res zgodila krivica mi je zal, ampak jaz zaupam billiger mietwagen, ker so do sedaj bili vedno odzivni in cenovno najugodnejsi... vi pa kupujte kjer zelite, jaz z njimi v zda (in eu) nisem imel slabe izkusnje... lpA

0     0

Roberto

Gost
Glide najema vozila v FDA, osebno kadarkoli najamem vozila pri Budget,Enterprise, osebno pregledam da je vse v red, ce opazim razpoko,kakarsnokoli poskodbo na,vozila bom Jim deal vedet preden prevzamem vozila, osebno ne zaupam ljudem, in ce je vozilo umazano, Bo vprasal ce ga operem in ce seem upravicen do povratka stroska zap prance,ce ne, bom zahteval naj se vozilo temeljito operem in ocisti od znotraj, do zdaj se nisem imel slabih izkusenj, ampak nikoli ne ves 

0     0

Ana

Gost
Živijo, 

 

a ima kdo izkušnje z vožnjo od Kalifornije do Floride z najetim avtom? Ne zanima me časovno (to že vem, da se bomo veliko vozili), pač pa bolj to, če se sploh da iti z najetim avtom skozi pribl. 14 držav (ne gremo namreč direkt do Floride). Na nekaterih ameriških forumih sem brala, da podjetja, kjer avto najameš, v nekatere države sploh ne dovolijo, da greš. Je kdo že poskusil kaj takega? Kolikšna bi bila končna cena najema vozila za 5 tednov v takem primeru (vključena vsa zavarovanja, neomejena kilometrina, vožnja skozi 14 držav, samo en voznik, one way fee)? 

 

Hvala!

0     0

ja

Gost
in zakaj ne vprašaš to direktno rentacar, pehta ena

0     1

Ana

Gost
Da to sprašuješ na forumu z naslovom "ZDA rent-a-car", pove veliko o tebi. 

 

P. S. Pazi malo na jezik, ker je žaljenje na forumih protizakonito.

1     0

Ptic

Gost
Zaljenje na forumih ni prezakonito. Mogoce se tebi zdi, prepotentna slovenka.

0     1
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb