Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Grcija, karte

Dodan: 07.05.18 @17:12:19

Nujno, prosim

Gost
pozdravljeni,

poleti se z družino odpravljamo v grcijo, let imamo BEOGRAD - ATENE - HERAKLION. V atenah imamo samo prestop. Posebej me zanima to da smo karte rezervirali prek GOTOGATE in nismo rezervirali sedezev ker so predragi, ali nas bodo na letalu posedli ka tako malo kjer je prosto ali nas bodo dali zagotov skupaj. Letimo z Agean Airlines

Pa se nekaj, prttljago smo dodatno rezervirali samo tisto 23kg. Ali to pomeni da imamo se vseeno lahko tisto rocno (ki jo imas pr seb na letalu oz. v tistig predali nad tabo).

Prosim za cimprejsne odg in cim vec informacij glede vsega. Hvala. Lp.

0     0

BR

Gost
Za takšna in drugačna vprašanja okrog leta, prtljage, sedežev je smiselno prebrati splošne pogoje letalske družbe s katero letite in pobrskati po njihovi spletni strani. Vsaka družba ima svoje finte in zaračunava različne stroške. Če plačaš dodatno prtljago, ti ne ugasne pravica zastonj ročne prtljage. Poglejte si pa mere in težo pri tej družbi za ročno prtljago. Nekatere družbe dovolijo tudi dva kosa ročne prtljage. Pa srečno pot!

Barbi

0     0

Tamara

Gost
Če ste neizkušeni in se vam ne ljubi brati pogojev letalske družbe, ne delajte tega na lastno pest. Zato pa obstajajo agencije, ki za mini dodatek € posredujejo vse informacije, pa težiš jim lahko kadarkoli in za karkoli. 

0     0

grcija

Gost
"Pravica" do ročne prtljage vam ne preneha ob oddani ročni prtljagi. Kot je dejala predhodnica pa si na spletni strani letalske družbe, s katero letite, poglejte omejitve glede velikosti ročne prtljage in morebitne druge pogoje.

Če nimate rezervacije sedežev, vam bo ob check-inu dodeljen pač sedež, ki bo na letu prost. Če boste skupaj sedeli, je torej težko predvideti. Če se boste čekirali na letališču samem, na okenčku, lahko tudi uslužbenca/ko prosite, da vas posede skupaj. Sicer pa tista dobra urica leta ne bo noben problem, tudi če ste posebaj, predvidevam

 

uživajte, srečno pot!

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb