Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Dvojni priimek na letalski karti

Dodan: 31.07.18 @21:38:26

Damir

Gost
Pozdravljeni!

Imam vprašanje glede letalske karte. Preko EDREAMS sem rezerviral karto za mene in prijatelja. Ko so mi poslali potrditveni mail sem zasledil da je moj priimek zapisan dvakrat (primer: Janez Novak Novak), sem pa prepričan, da sem vse pravilno zapisal. Na EDREAMS so mi rekli, da lahko karto samo stornirajo in da potem moram za oba ponovno kupit karte. Ima mogoče kdo s tem kakršnekoli izkušnje? Hvala za odgovore

0     0

Žana

Gost
Vzel si najnižjo tarifo, kjer spremembe niso možne. Na Edreams so ti pravilno povedali. 

0     0

Damir

Gost
Bi se lahko zgodile kakšne komplikacije na letališču glede na to, da se ime in priimek popolnoma ujemata razen dodano je srednji ime ki je enako priimku? Hvala za odgovor!

0     0

ne

Gost
po mojem ne bo problema

0     0

Žana

Gost
Odvisno kam potuješ. če v EU, nebo težav, če pa v npr. ZDA, pa bi zavrnili že na vstopu na letalo. Jaz se stem ne bi igrala. 

0     0

edreams

Gost
pred letom sem sama imela podoben problem pri nakupu karte preko edreamsa. meni sta pri sta pri sopotniku na lepem zmanjkali zadnji dve črki v priimku, pa sem tudi prepričana, da sem ju vpisala prav,.. nakar so sledili dolgi telefonski pogovori in računi z edreamsi,.. spremenijo, le če kupiš novo karto, ki pa  te na koncu stane toliko, da bi bilo vseeno, če bi takoj kupil novo karto in ne zapravljal denar še za telefon,..

sice pa, kot je dejala že predhodnica, z ameriko, kanado se ni za hecat, ostaneš na letališču

0     0

frequentflyer777

Gost
Kot prvo - pri Edreamsu se kart ne kupuje! So namreč najbolj problematična OTA od vseh, ki še delujejo.

 

Tisti, ki pa vseeno želite kupiti pri tej problematični spletni agenciji, pa si delajte screenshote, oz. še bolje screen recording, kar je tudi že bilo svetovano. Na tujih specializiranih forumih so o tem že večkrat pisali.

Glede na to, da se takšne zadeve, kot prej opisano, največkrat pojavljajo prav pri Edreams (in pri hčerinski firmi Opodo), to verjetno niti ni naključno, temveč precej namerno.

 

Še enkrat pa raje - Edream NO GO!!!

1     0

Zdenka

Gost
Imeli isti problem.

Klicanje podolgem in pocez, na koncu sem kupila novo karto. Meni se je to zgodilo pri gotogate. In pri njih od sedaj naprej ne kupim nikoli nič. 

0     0

Damir

Gost
Pozdravljeni! Da delim izkušnjo z vami... Na letališču in nikjer me sploh niso vprašali nič, tako da ni bilo nobenih problemov in komplikacij. Pomembno je samo da se ime ter priimek popolnoma ujemata ostalo ne igra vloge. Tako, da se ne sme nikoli paničarit, včasih pač moraš ostati miren in gre vse . Je pa bila sigurno dobra šola, tako da preko agencij ne mislim več nakupovat kart. Lp 

0     0

frequentflyer777

Gost
Tole je bila le sreča, kajti bp bi te lahko zavrnili.

Če bi potoval v kakšno bolj "problematično" državo (tudi ZDA, Kanada, Izrael, ipd) npr. na drug kontinent, zagotovo ne bi šlo skozi...

0     0

Damir

Gost
Očitno nisi spremljal pogovora od začetka. Potoval sem v NY, pa je vse potekalo brez problema.. Lp.

0     0

no ja

Gost
vprašanje če je sploh bila kakšna napaka. mogoče je karta pač tako izpisana, vprašanje programa

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb