Kam te nesejo krila?

  

Nike Football Camps UK

 
Nogomet je prav gotovo šport številka 1 na stari celini. Zakaj torej ne bi svojega znanja izpopolnil v državi z dolgo tradicijo in edinstvenimi lokacijami, kjer se naučiš novih trikov?
Poleg intezivnega učenja s pomočjo vrhunskih trenerjev se skozi igro učiš tudi angleščine. Obenem pa poteka tudi pospešeni tečaj jezika, da hitreje osvojiš komunikacijo ter se pripraviš na jezikovne teste, ki te čakajo v prihodnosti.
Kamp je namenjen zabavi in učenju, v prostem času pa te čakajo tudi nepozabni ogledi lokalnih in svetovnih znamenitosti.

Na voljo sta dva programa:
 • Nogomet & tečaj angleščine - primerno za vse starostne skupine od 8. do 17. leta, poudarek pa je tako na intenzivnem treningu kot osvajanju angleškega jezika. 35 ur tedensko je namenjenih nogometu, 25 pa učenju angleščine, na koncu otroci pridobijo tudi certifikat znanja angleščine.
 • Nogomet & in nadaljevalni tečaj angleščine - namenjeno mladim med 12. in 17. letom z znanjem angleščine na stopnji C1 ali višje. 45 ur tedensko je namenjenih treningu nogometa, 12 ur pa izdelavi projekta v angleščini, ki temelji na skupinskem delu, sodelovanju, raziskovanju in predstavitvi projekta. 
Lokacija:
 • Lancing College - tradicionalno britansko podeželsko okolje v bližini mesta Brighton s pogledom na obalo - kolidž iz sredine 19. stoletja je primeren za vse, tudi tiste brez predznanja. Obsega 8 travnatih nogometnih zelenic, 3 igrišča za vse vremenske pogoje in športno dvorano.


Kaj vključuje program?
 • 3 obroki dnevno in večerni prigrizek
 • namestitev v eno-, dvo- ali troposteljni sobi
 • individualno spremljanje napredka
 • seminarji o športu
 • ekskurzije do bližnjih znamenitosti
 • ekskluzivni Nike darilni paket in Brighton & Hove Soccer School darilni paket
 • zdravstveno zavarovanje

Termini 2018

 

Lancing College

Potrebna raven 

predznanja

vse stopnje

Starost

 8 - 17 let

Nogomet & tečaj

angleščine

35 ur nogometnega treninga tedensko

25 ur tečaja angleščine tedensko 

Nogomet & nadaljevalni tečaj angleščine

45 ur nogometa tedensko

25 ur tečaja angleščine tedensko 

 

Ekskurzije

London

Brighton

American Express Football Centre & Stadium

Bowling

6-dnevni termini

 • 2. do 8. julij
 • 9. do 15. julij
 • 16. do 22. julij
 • 23. do 29. julij
 • 30. do 5. avgust
 • 6. do 12. avgust

13-dnevni termini 

 • 2. do 15. julij
 • 9. do 22. julij
 • 16. do 29. julij
 • 23. julij do 5. avgust
 • 30. julij do 12. avgust 
 

Brošura Nike Football

Cene

Lancing College

Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo glede na menjalni tečaj GBP/EUR. Vse cene vključujejo zdravstveno zavarovanje za celoten čas kampa. Cene ne vključujejo letalske karte in prevoza do izbranega kampa.

   Pogosta vprašanja

   Kaj vsebujejo ekskurzije, ki so vključene v program?

   Da udeleženci kampa prosti čas izkoristijo kar najbolj, je organiziranih več izletov do bližnjih znamenitosti. Obiskali bodo London in imeli priložnost za ogled Niketown centra na Oxford Streetu ter si ogledali glavne znamenitosti mesta, vključno z Buckinghamsko palačo in parlamentom z Big Benom na čelu. Vključen je tudi ogled Brightona, mesteca na južni obali Anglije, ki slovi po enem izmed najlepših klasičnih lesenih pomolov, na katerem je tudi zabaviščni park. Otroci se bodo lahko preizkusili tudi v bowlingu na eni izmed priljubljenih lokacij v bližini kampa. Da dobijo občutek zmagoslavja na pravem stadionu, si bodo imeli priložnost ogledati tudi elitni American Express Football Centre in American Express Stadium

    

   Lahko starši obiščejo otroke v času kampa?

   Vsekakor!
   Starši imajo priložnost, da otroke spremljajo na jutranjem ali popoldanskem treningu ter spregovorijo tudi z ekipo trenerjev. Nekateri starši se odločijo, da v času trajanja kampa tudi sami bivajo v bližini in otrokove počitnice izkoristijo za lasten oddih v Angliji. Na STA potovanja lahko tudi staršem uredimo vse potrebno za brezskrben dopust v bližini lokacij Nike kampov. Če bo vaš otrok v Anglijo potoval sam, se lahko odločite tudi za spremstvo z enega izmed londonskih letališč do kampa. Tako ste res brez skrbi, da otrok varno in pravočasno prispe v kamp.

   Kaj je v kampih na voljo?

   Lancing College
   Kamp obsega namestitve v eno-, dvo- ali troposteljnih sobah s skupnimi kopalnicami. Od 12 nogometnih igrišč jih je 8 na travnati podlagi, 3 so prilagojena vsem vremenskim pogojem, eno pa je v športnem kompleksu. Otroci imajo na voljo tudi skupni prostor za druženje, ki je opremljen s televizijo, namiznim tenisom, ročnim nogometom ter igralnimi konzolami, na voljo pa je tudi brezžična internetna povezava. V prostorih je na voljo tudi skupna pralnica. Najbližji letališči sta Gatwick in Heathrow.

    

    
   Za prijave in dodatne informacije pišite na camp@stapotovanja.com, pokličite tel. številko 01/239 16 87 ali pa nas obiščite v poslovalnici STA potovanja.

   All we do is travel

   Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

   STA potovanja
   Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

   080 47 42

   info@stapotovanja.com

   Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

   LJUBLJANA
   T: 01/ 439 16 90
   T: 01/ 439 16 91
   M: 041 612 711
   L: Ajdovščina 1, Ljubljana

   ZAGREB
   T: +385 1 488 63 40
   M: +385 99 488 63 40
   F: +385 1 488 63 45
   L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb