All we do is travel

11. December 2018

7 najboljših trekingov na svetu

Ni prav veliko športov, za katere imamo opremo vedno s seboj, zato je hoja vse bolj priljubljena. Ker te lahko noge popeljejo še marsikam drugam kot le po stopnicah letala, te tokrat vabimo na nekaj najboljših trekingov na svetu.

7. December 2018

4 razlogi, zakaj se odpraviti na poletno delo v ZDA

Andrej se je že pred dvema mesecema vrnil iz poletnega dela v ZDA. Sedaj, ko se je že popolnoma aklimatiziral in privadil na slovenski način življenja, z nami deli svoje misli o svojem času, preživetem v ZDA.

5. December 2018

Praznični »giveaway«: Darila za pridne popotnike

Pa je tu december! Mesec veselja, pričakovanj in tudi obdarovanja. Mi smo sicer mnenja, da so najlepša darila tista, ki ti podarijo nepozabna doživetja širom sveta – letalske karte, izleti in potovanja. A tudi popotniki smo vedno veseli večjih ali manjših daril, sploh če nam pridejo prav pri raziskovanju sveta. Zato bomo v decembru med vsemi, ki nas spremljate in boste odgovorili na nagradna vprašanja, obdarili štiri srečneže, ki bodo prejeli priročna popotniška darila.

5. December 2018

Kako potovati s prijatelji in prijateljstva tudi ohraniti?

Na potovanjih se sklepajo nova prijateljstva, sploh če potuješ sam, po drugi strani pa si vsi želimo deliti najlepše dogodke s svojimi najljubšimi. Pri načrtovanju potovanja s prijatelji pa je treba premisliti o marsičem. Če boš že po nekaj dneh težko prenašal zvok prijateljevega žvečenja, pri drugem ti bo šla na živce njegova ekstremna varčnost, tretji se bo zmrdoval nad vsako hrano, četrti pa se bo cele dneve pritoževal nad preostalimi tremi, ti bo vaše skupno popotovanje ostalo v vse prej kot lepem spominu.

3. December 2018

Noč v muzeju

Otroci lahko med obiskom muzeja odkrivajo bogato zgodovino našega planeta, se poglobijo do oceanskega dna ter odkrivajo prostranstva galaksij. Muzeji pa poleg zanimivih razstav organizirajo tudi zanimive dogodivščine za otroke – kaj praviš na zabavo v pižamah? Če si si ogledal film Noč v muzeju, potem veš, da se v teh častivrednih ustanovah dogaja marsikaj – no, morda res ne boš razkril egipčanskega prekletstva, izkušnja pa bo gotovo zanimiva. Tudi v Sloveniji vse več muzejev organizira občasne noči v muzeju, za obisk teh, ki jih naštevamo v nadaljevanju, pa bo treba odpotovati čez lužo. Vsekakor bo to zanimiva popestritev potovanja po ZDA ter priložnost za utrjevanje angleščine.

28. November 2018

Potovanje se začne, še preden stopiš na letalo

Za večino od nas se potovanje v naših mislih začne odvijati še pred odhodom. Razmišljamo, kaj je na izbrani destinaciji »must see« in kaj vse moramo urediti pred začetkom nove pustolovščine. Vsi, ki potovanja obožujemo in redno letimo visoko nad oblaki, vemo, da je poiskati ugoden in zanesljiv prevoz do letališča včasih skoraj težje kot najti ugodno letalsko karto.
Kategorije
Anketa
Kako pogosto na potovanju uporabljaš telefon?

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb