All we do is travel

21. Maj 2018

STA potovanja

Znan je zmagovalec! Kdo bo z British Airways poletel v Los Angeles?

Komisija je pozorno pregledala 10 video posnetkov, ki so prejeli največ glasov. Z zanimanjem smo se podali po vaših popotniških spominih in spoznali, da prav mojstrsko spakirate vse, kar je nujno za na pot, v le nekaj minutah in da znate ujeti najboljše popotniške trenutke. Čigav video pa je še posebej izstopal in koga bo ustvarjalnost popeljala v mesto blišča in zabave?

 

Zmagovalka nagradnega natečaja je:

 

Špela Lazar

Čestitamo! Pred tabo je nepozabno potovanje!


 

Vse ostale videoposnetke pa si lahko ogledate v naši galeriji.

Vsem, ki ste z nami delili svoj popotniško navdihnjen video posnetek, pa sporočamo:

Cenimo, da ste si vzeli čas in sodelovali tudi v drugem delu nagradne igre. Zato imamo za vas pripravljeno presenečenje – prejeli boste vrednostni bon STA potovanja v vrednosti 20 €.

 

Zmagovalka in prejemniki vrednostnih bonov boste o nagradi in prevzemu obveščeni tudi po e-mailu.

 

              

 

S čim je zmagovalni video najbolj prepričal člane komisije?
Špelin prispevek je pakiranje za sanjski Los Angeles postavil v realno okolje in vanj vnesel nekaj humorja, ki nikoli ni odveč. :) Pokazal je, da se pred potovanjem skoraj brez izjeme soočimo s kakšno nepričakovano situacijo, a če si na potovanje zares želimo, vedno najdemo pot do našega letala!
 
Hvala vsem, ki ste sodelovali v naši nagradni igri.

Če brezplačni letalski karti za Los Angeles nista razveselili tebe, ni razloga za žalost. Poletje je čas veselja, vodnih vragolij in potovanj, ki jih lahko po vedno ugodnih cenah rezerviraš pri nas:

Če sanjaš o poletnem čofotanju in sproščujočem oddihu, preveri našo ponudbo čarterskih letov. Če želiš dodobra raziskati kotiček na drugem koncu sveta, pa preveri naše cool akcije. In še namig – trenutno najbolj vroča ponudba je potovanje na Bali.

 
Več o zaključeni nagradni igri:
Nagradna igra je potekala od 26. aprila do 18. maja 2018. V prvi fazi smo preverili, kako spretno se znajdeš v nepredvidljivem popotniškem svetu. V drugem delu pa smo te povabili, da na ogled postaviš svojo kreativnost in s pomočjo video posnetka z nami deliš utrinek s preteklega potovanja ali prikažeš, kako bi sam spakiral kovčke za Los Angeles. Komisijo, ki je izbrala zmagovalca, so sestavljali Sašo Šketa, slovenski bloger, in dva izkušena popotnika, zaposlena na STA potovanja.
 
Pravila in pogoji nagradne igre
 
 
 

Želiš ostati v stiku z našimi novostmi in drugimi obvestili? Vpiši svoj e-naslov in enkrat do dvakrat na mesec te bodo v tvojem nabiralniku čakale informacije o zanimivih in ugodnih potovanjih.

Izberi si novice zase

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb