All we do is travel

16. January 2019

5 razlogov, zakaj je kulturni šok dober zate

Čeprav se skoraj vsi, ki potujemo ali se celo preselimo v tujino, soočimo s kulturnim šokom, pa je to tudi izjemna priložnost za spoznavanje samega sebe, učenje prilagajanja in hitrih reakcij ter stapljanje z novo kulturo.

14. January 2019

Kako draga je Japonska in kako jo prepotovati poceni (ali vsaj po sprejemljivi ceni)?

Si že razmišljal, da bi obiskal deželo nindž in samurajev, meko tehnologije, užival v odlični hrani, se potepal po Japonskih Alpah, obiskal starodavne templje in gradove ali pa se izgubil na ulicah urbanega Tokia? Te je odvrnilo prepričanje, da je Japonska draga?

27. December 2018

Kam bi moral odpotovati v letu 2019 glede na svoje astrološko znamenje

Preden se odpraviš na naslednje potovanje v prihajajočem letu, preveri, kaj o tem pravi astrologija. Nekatere destinacije so pač bolj primerne za nekatera astrološka znamenja kot druge in prav gotovo ne želiš potovati nekam, kjer se ne boš dobro počutil. Poleg destinacij, ki se odlično podajo k tvojemu astrološkemu znamenju, smo zapisali še namig za popotniško turo, ki bo zagotovila, da bo tvoje potovanje res nepozabno.

13. December 2018

8 razlogov, zakaj se moraš odpraviti v Turčijo, ko imaš strto srce

Ko se ti stre srce in enostavno ne vidiš poti naprej, se odpravi na potovanje po Turčiji. Včasih se ti zazdi, da se je vse zarotilo proti tebi – težave v službi, družini, razmerju … Takrat je zadnje, kar bi si želel, potovanje, kajne? Pa vendar ti priporočamo prav to: odpravi se na potovanje po Turčiji, saj se bo srce tam najhitreje začelo celiti.

5. December 2018

Kako potovati s prijatelji in prijateljstva tudi ohraniti?

Na potovanjih se sklepajo nova prijateljstva, sploh če potuješ sam, po drugi strani pa si vsi želimo deliti najlepše dogodke s svojimi najljubšimi. Pri načrtovanju potovanja s prijatelji pa je treba premisliti o marsičem. Če boš že po nekaj dneh težko prenašal zvok prijateljevega žvečenja, pri drugem ti bo šla na živce njegova ekstremna varčnost, tretji se bo zmrdoval nad vsako hrano, četrti pa se bo cele dneve pritoževal nad preostalimi tremi, ti bo vaše skupno popotovanje ostalo v vse prej kot lepem spominu.

28. November 2018

Potovanje se začne, še preden stopiš na letalo

Za večino od nas se potovanje v naših mislih začne odvijati še pred odhodom. Razmišljamo, kaj je na izbrani destinaciji »must see« in kaj vse moramo urediti pred začetkom nove pustolovščine. Vsi, ki potovanja obožujemo in redno letimo visoko nad oblaki, vemo, da je poiskati ugoden in zanesljiv prevoz do letališča včasih skoraj težje kot najti ugodno letalsko karto.
Kategorije
Anketa
Kako pogosto na potovanju uporabljaš telefon?

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb